Нещодавно студенти ДНУ імені Гончара мали можливість пройти цікавий та пізнавальний майстер-клас у шеф-кухаря ресторану світового рівня. Про це повідомляє "Відомо" з посиланням на публікацію на сторінці Кафедри туристичного бізнесу та гостинності ДНУ.
"Майстер-клас був присвячений приготуванню у сувіді.
Акцент зроблено на текстурах, які є проявом майстерності шефів у молекулярній кухні. Зелений соус під "роллом" являє собою горохове пюре, муки, води та активованого вугілля або чорного кунжуту для кольору, що надає візуальної привабливості та текстури", – поділилися студенти.
Майстер-клас відбувся на базі навчальної лабораторії з ресторанної справи факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.