Якщо хочеться поласувати чимось смачненьким з чаєм, зовсім не обов'язково бігти в магазин. Замість цього можна приготувати незвичайний десерт з печива та заварного крему або ж спекти ароматні булочки.
Сінабони відомі у всьому світі і їх подають у багатьох популярних кафе. Рецептом сінабонів з яблуками з нами поділилися на Instagram-сторінці "peskova_kateryna".
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Інгредієнти для крему:
Спосіб приготування:
1. Змішати борошно з холодним вершковим маслом до стану крихти.
2. Додати решту інгредієнтів, замісити тісто протягом 20 хв.
3. Накрити тісто і залишити підніматися 1-1,5 години в теплому місці.
4. Розкатати тісто в прямокутник товщиною 2-3 мм.
5. Намазати м'яким вершковим маслом, посипати сумішшю цукру з корицею, викласти нарізані яблука.
6. Згорнути тісто в рулет, нарізати, викласти в форму для випікання. Залишити підніматися ще 20-30 хв.
7. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
8. Для крему всі інгредієнти збити міксером, покрити випечені сінабони.
9. За бажанням додати карамель і горіхи.